Mogelijkheden

Ik vind het leuk om lekkere dingen te bakken waar mensen blij van worden. Daarom vind ik het ook leuk om iets lekkers te bakken voor jou!

 

Producten

Je kunt bij mij allerlei producten bestellen. Omdat ik geen winkel heb en geen voorraden heb, kan ik geen hele kleine aantallen leveren. Klik hier voor een aantal voorbeelden van producten die ik lever. In het foto album kun je ook nog meer producten zien die ik gebakken heb. Neem contact met mij als je interesse hebt om hier iets van te bestellen.

 

High-tea

Zelf houd ik er ook erg van om een high-tea te hebben met vriendinnen. Daarvoor kun je natuurlijk naar een restaurant waar ze een high-tea serveren, je kan zelf een high-tea maken of je kunt een high-tea bij mij bestellen en zelf een leuke locatie kiezen om de high-tea te houden! Bijvoorbeeld gewoon gezellig thuis of in een park. Er is van alles mogelijk, neem contact met mij op als je hier interesse in hebt! 

 

Feestjes/bruiloften

Zoek je nog zoete versnaperingen voor een feestje, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, geboorte van een baby, housewarming of traktatie voor je verjaardag? Graag bak ik iets voor dit mooie moment. In overleg is er van alles mogelijk en kunnen we vast iets vinden wat bij jou past!